07 May 2013
May 7, 2013

Zünd G3 Skärare

Vi går endast med i de bästa. Som världens snabbaste, mest precisionsäkra beskärningssystem, kan G3 knappast bli bättre anpassad för dess ändamål. Låt din kreativitet flöda: G3 har alla verktyg du behöver för beskärning av vilken form som helst och i alla material. Stelt, flexibelt, strukturella designer… G3 gör avputsningen lönsam.

Fler bra anledningar till att skaffa G3:

 

Produktionen är lönsamt gjord.
Zünd G3 tar bort flaskhalserna i ditt avslutningsområde genom att automatisera alla beskärningsfunktioner. Manuell beskärning, med alla ingående kostnader, potential för misstag och oduglighet är sänkt till ett absolut minimum. Med optimerat arbetsflöde förstärker G3 produktiviteten ytterligare.

Mångsidighet och hållbarhet.
Ingen annan beskärningsmaskin är så flexibel eller anpassningsbar som G3 med dess modulära verktygskoncept. G3 skär material upp till 50 mm/2″ i tjocklek. Valet av storlekar, moduler, verktyg och material-hanterande alternativ är omfattande men ändå rakt på sak.

Schweizisk yrkesskicklighet, kvalitet, pålitlighet.
G3 beskärare från Zünd är speciellt designade för 24/7 funktioner. De erbjuder en unik kombination av tungplikts konstruktion och ypperlig träffsäkerhet. 2-års standard-producenternas garanti på grundmaskinen är ytterligare bevis för G3`s exceptionella kvalitet.

Ergonomi och användarvänlighet.
Designad av pris-vinnande industriell designer Richard Amiel, skapar G3 optimalt arbetsflöde med så tidsbesparande egenskaper som ohindrad lättillgänglighet från alla sidor, en ergonomiskt designad kontrollpanel, och 60 mm/2,36″ säkerhetsmarginal mellan bom och beskärningsyta.

Säkerhet och miljövänlighet.
Med G3 har Zünd gjort en medveten satsning på att sätta nya säkerhetsmål och angelägenhet för miljön. Alla G3s säkerhetsegenskaper är vanliga redskap. ett integrerat variabelt vakuumsystem håller både kostnaden och energikonsumtionen till ett minimum.

Det bästa från Global Market Leader.
G3 är inte endast en produkt av berömt Schweiziskt yrkesfärdighet med också av Zünd`s 20 år av innovativt digitalt beskärningsutvecklande och 13,000 installationer världen över. Med denna senaste generation har Zünd som globalt marknadsledande utvecklat världens mest avancerade beskärningssystem.

Modularitet

animated-400pxneuer