Wingman

Wingman är den perfekta applikationen för att styra din skärmaskin. Med flexibilitet som sin största tillgång stödjer Wingman majoriteten av de kända skärmaskinerstyperna som finns, som Zünd, Aristo och Lectra.

Wingman är kraftfullt och samtidigt enkelt att använda förutom att det fungerar med alla stora filformat som ISO (RS274D), DXF, HPGL och till och med Lectra.

Kompletta parameterinställningar (hastighet, acceleration, etc.) kan sparas för alla material som du använder. Dessa inställningar kan enkelt återkallas när som helst. Det är därför väldigt enkelt att vara säker på att rätt inställningar används för att få optimala skärresultat varje gång. Särskilt återskärnings- och återstartsfunktionerna med helautomatisk optimering av bitarna ger dig möjligheten att skära ner på kostnader för materialspill genom att kontinuerligt säkra maximalt utnyttjande av materialet.

Ett otroligt intuitivt användargränssnitt med klar menystruktur gör det snabbt och enkelt att lära sig. Alternativet att kunna använda pekskärmen gör i stort sett användandet av datormus helt överflödigt, vilket ger stora fördelar eftersom arbetsytan nära skärmaskinens datorskärm är ytterst begränsad.

Wingman-applikationen ger fantastiska fördelar som hjälper dig att spara tid, pengar och höja produktens kvalitet. När du väl köpt Wingman kommer du att fundera över hur du klarade dig utan den.