Märke & Grafik

Märke & Grafik

Med sitt fokus på innovation har Zünd under årtionden varit en drivande kraft bakom det häpnadsväckande utvecklandet och växandet i den grafiska industrin. Den “simpla” gamla vinylskäraren har utvecklats till ett kvalificerat, multifunktionellt digitalt skärningssystem kapabelt till att med stor noggrannhet matcha skärning till tryck medan den automatiskt genomarbetar en mängd av flexibla och stela substrater.

Simpelhet i sitt esse

Touch&Cut Vision mjukvara är den perfekta länken mellan din favoritdesign-mjukvara och multifunktionell Zünd skärare–intuitiv, enkel att använda och touch-screen baserad. Med ett integrerat digitalt tryck och skuret arbetsflöde blir det lika lätt att förbereda ett jobb åt Zünd skärare som att skanna en streckkod and välja den lämpligaste beskärningsprofilen för materialet som behöver bearbetas.

Beskärningsarkiv kan genereras manuellt genom att använda din föredragna designmjukvara (Illustrator®, CorelDRAW®, AutoCAD®, DesktopCAD®, etc.); hur som helst är Touch&Cut Vision också fullt kompatibel med beskärningsdata som automatiskt genereras av RIP-arbetsflöden från Caldera, Onyx, Colorburst, med flera.